lunes, 26 de abril de 2010

2a Baixada d'andròmines de Gelida



Dissabte, 8 de maig a les 18h
Del passeig Circumval·lació (davant de l'escola Montcau) a l'Avinguda Europa

BAIXADA D'ANDRÒMINES DE GELIDA.
Inscripcions: a partir de les 17h a l'Escola Montcau.
Com han de ser les andròmines? Els aparells seran de fabricació pròpia, en cap cas poden ser vehicles comercialitzats.  Poden ser de qualsevol material, forma i mida, però en cap cas podran tenir motor. Només seran propulsats per la gravetat o empesos pels participants (prohibit utilitzar energies ...contaminants..).
OBLIGATÒRIAMENT haurà de portar un sistema de frenada i de direcció eficaç.
Les rodes poden ser massisses o pneumàtiques però han d’estar obligatòriament recobertes per algun material plàstic, i han de tenir un diàmetre de com a mínim 10 cm.
MESURES DE SEGURETAT: Casc obligatori per a tots els pilots (de bici, escalada, skate, moto, ski…etc).• Roba de màniga llarga.• Proteccions (guants, colzeres, genolleres, per si les mosques…).
Durant la baixada, és obligatori que hi hagi un pilot mínim a l’andròmina.
No es permet actuar amb violència contra qualsevol altre participant o andròmina.
Els equips han de ser mínim de 2 persones i un màxim de 5.
La inscripció és oberta a tothom :
Tots els menors de 18 anys amb autorització dels pares (a omplir el dia de l’inscripció, tan sols es necessita la signatura del pare/mare/tutor). Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats com a mínim per un adult i sota la responsabilitat d’aquest.
Cada andròmina escollirà un capità que serà el responsable i portaveu de l’equip, i qui tractarà amb l’organització.
Haurà de tenir un nom i que aquest no sigui ofensiu per a ningú. Sigueu creatius. Cal obeir en tot moment les indicacions que us facin els membres de l’organització i els cossos de seguretat, així com respectar totes les normes establertes per l’organització. Qui no compleixi les normes quedarà fora de la competició. L’organització vetllarà per la seguretat dels participants durant el recorregut. La baixada no és competitiva, només cal intentar arribar a la meta sans i estalvis, inclosa l’andròmina.
L’organització realitzarà un control obligatori a totes les andròmines abans de la baixada. Només es revisarà que es compleixin les mínimes normes de la cursa i sobretot de seguretat.
PREMIS:  Més ràpid• Més original• “ Especial”

INSCRIPCIONS. El mateix dia de la cursa. (17:00 hores. Col·legi Montcau)

En qualsevol moment l’organització pot canviar les normes i/o el traçat de la cursa. Per qualsevol dubte sobre la construcció de les andròmines o d’altres, us podeu adreçar als diables de Gelida.
http://diables.gelidaentitats.cat


 

 

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario